Konsult/Utbildare inom Lön sökes till Kontek för direktrekrytering


Har du goda kunskaper inom lön och vill ta nästa steg? Nu söker vi efter dig som vill arbeta som konsult inom lön och utbilda företagets kunder i deras nya molnbaserade system. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökning sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta tätt i samarbete med kunden och till din hjälp har du övriga interna resurser som exempelvis IT, produktavdelningen, supportavdelningen m.m. vilket innebär att vi sätter stort värde på din sociala kompetens.

I tjänsten ingår att sätta upp system hos nya kunder och att hjälpa befintliga kunder både med registeröversyn samt att komma över till vårt nya molnbaserade system. På sikt håller du utbildning i våra program i någon av våra fina utbildningslokaler eller på plats ute hos kunden då vi också erbjuder företagsanpassade utbildningar.

Tjänsten innebär att du tillbringar större delen av din tid ute hos kund. Du förutsätts se resandet som naturligt och vid vissa tillfällen innebär detta även övernattningar.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Placeringsort: Stockholm.
Anställning: Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Kontek.

Din profil
Du har goda kunskaper inom området Lön. Dessutom ser vi gärna att nedan punkter stämmer överens med dig som person och din kompetens:
– Du är hungrig och ständigt nyfiken på att lära dig och anta nya utmaningar.
– Du är kundfokuserad.
– Du är drivande och tar egna proaktiva initiativ.
– Du är en positiv och social person som trivs med och är van vid att kommunicera med kund.
– Du är målmedveten, strukturerad och kan jobba såväl självständigt som i team.
– Du är självgående med förmåga att ta helhetsansvar.
– Du har erfarenhet från löne- och/eller HR-branschen.

Ytterligare plus och önskemål för denna tjänst är:
– Du har kunskap inom Affärssystem, ekonomi och/eller lönebranschen.
– Du har god teknisk förståelse och lätt att ta in och förstå ny teknik och tjänster.
– Vi värdesätter också din pedagogiska förmåga.
– Vi tror att du idag jobbar som konsult inom lönebranschen eller kanske jobbar i Konteks system som ”super user” och vill ta nästa steg mot konsultation och utbildning.

Om kunden
Om Kontek
Kontek är ett specialistbolag som funnits sedan 1934 och har idag över 100 kunniga och alerta anställda. Tillsammans erbjuder de allt ifrån programvaror och support, till outsourcing, konsultation och utbildning. Kunderna som väljer deras tjänster och produkter är både små och stora företag inom i princip alla branscher.

Kontek har stark tillväxt
De senaste tio åren har Kontek växt och blivit fler. De är långt framme i den digitala transformationen vilket har gjort att efterfrågan på våra produkter och tjänster är större än någonsin. Deras nylanserade molnbaserade systemlösningar slår försäljningsrekord.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-26

Referensnummer

5688Sök jobbet