Konsultchef till OnepartnerGroup Malmö


Efterfrågan av våra tjänster ökar och för att möta marknadens förväntningar söker vi nu dig som trivs i ett team där allas insats är ett bidrag till vår framgång.

Vi etablerar oss nu i Skåne och söker nu dig som vill vara med och bygga upp kontoret i Malmö.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30-tal orter och i februari tillkännagavs förvärvet av Kornboden som har sina rötter i Norrland. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. För mer information besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konsultchef kommer du arbeta med fokus på att främst leverera kundanpassade personallösningar inom yrkesarbetarområdet. Du får ansvaret över att skapa, vårda och utveckla kundrelationer och där du blir mer partner än leverantör. Du kommer, i dina arbetsuppgifter ingår också personalansvar för våra konsulter. Kontinuerligt kommer du även att vara delaktig i utvecklandet av våra processer och system för att möta våra kunders utmaningar.

Ditt arbete sker i team med kollegor som hjälper dig med researcharbete för att du skall agera där du är som bäst, dvs ute hos våra kunder och konsulter.

Din profil
Vi söker nu dig som är lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgången sker. Du har gärna erfarenhet från liknande roll, tror på dig själv som relationsbyggare och har ett genuint intresse av att driva och genomföra affärer. Du är van vid att röra dig bland beslutfattare inom större företag och organisationer men ser även utmaningen i ett mindre företags behov.

Vi vill att du har ett utpräglat affärssinne, är resultatorienterad samt har ett starkt engagemang i det du företar dig. En förutsättning för att lyckas är även att du är handlingskraftig, kan planera din tid på ett effektivt sätt samt tycker om administrativt arbete. Meriterande är att du har någon form av eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av personalansvar. Du har ett stort lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare. Eftersom vi befinner oss i en expansiv fas förutsätter rollen flexibilitet, mobilitet samt affärsmässighet.

Vi kan erbjuda en nyckelroll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas. Som konsultchef får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare.

Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vd och huvudägare Stefan Alvarsson på 070 – 776 65 92 eller stefan.alvarsson@onepartnergroup.se. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag är 16 juli 2017.

Kontaktpersoner

Maria Möller

Maria.Moller@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-07-16

Referensnummer

4629Sök jobbet