Konsultchef till OnePartnerGroup Helsingborg


Vill du vara en del i ett växande, spännande och moget rekryterings- och bemanningsföretag? Vi letar nu efter ytterligare en person som vill vara med och bygga upp OnePartnerGroup och framförallt vårt affärsområde blue-collar i Helsingborg. Vi har idag stora avtal inom koncernen som kommer hjälpa till från start men vi söker någon som vill utveckla detta affärsområde till något riktigt stort. Nordvästra Skåne med Helsingborg i spets växer och det läggs stora resurser på nyföretagande och utveckling av befintliga företag varefter närvaro av OnePartnerGroup behövs.

Dina arbetsuppgifter
Som säljande konsultchef kommer du kombinera kundansvar, nybearbetning och förvaltning, med ansvarar för personalanskaffning, urvalsarbete, matchning och personaladministrativa ärenden. Tjänsten innebär även att du får ett helhetsansvar i affärer och ska vara länken mellan oss som leverantör, kunder och personal. Tjänsten kan på sikt bli en mer ledande roll i takt med att affärsområdet växer.
Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande. Här blir du aldrig en i mängden utan får vara med och påverka, sätta egna rutiner och ta egna beslut med ansvar därtill.

Individuell lönetillsättning tillämpas.

Tillsättning på denna tjänst är omgående och vi kan ha kommit att tillsätta den innan sista ansökningsdatum.

Din profil
Krav:
– 2 års erfarenhet av bemanningsbranschen mot blue-collar
– B-körkort
– God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska

Meriterande:
– Erfarenhet av Intelleplan CRM-system
– Eftergymnasial utbildning inom personal, ledarskap eller ekonomi
– Goda Excelkunskaper

Som person är du prestigelös. Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Du värdesätter långa, goda relationer med kunder och att bygga nätverk.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 35-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Moa Lewin

moa.lewin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-11-09

Referensnummer

5292Sök jobbet