Konsult / utbildare inom tid- och reseräkningssystem


Som konsult och utbildare är du drivande och arbetar självständigt utifrån Konteks projekt- och leveransmodell med att implementera och utveckla både Konteks nya och befintliga kunder främst inom tid- och reseräkningssystem.

Om kundföretaget
Kontek erbjuder allt ett företag kan behöva för lön och löneadministartion. Vi är ett specialistbolag som funnits sedan 1934 och har idag 100 kunniga och alerta specialister. Tillsammans erbjuder vi allt ifrån programvaror och support, till outsourcing, konsultation och utbildning. Kunderna som väljer våra tjänster och produkter är både små och stora företag inom i princip alla branscher.
Det senaste tio åren har vi växt och blivit fler. Vi är långt framme i den digitala transformationen vilket har gjort att efterfrågan på våra produkter och tjänster är större än någonsin. Våra nylanserade molnbaserade systemlösningar slår försäljningsrekord. Samma sak är det med alla företag som dagligen upptäcker vinsterna med att outsourca sin lönehantering till våra erfarna lönekonsulter.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta tätt i samarbete med kunden och övriga interna resurser som exempelvis IT, produktavdelningen, support, m.m. vilket innebär att vi sätter stort värde på din sociala kompetens. I tjänsten ingår även att du på sikt håller utbildning i våra tjänster och program i någon av våra fina utbildningslokaler eller på plats ute hos kunden då vi också erbjuder företagsanpassade utbildningar.

Tjänsten innebär att du tillbringar större delen av din tid ute hos kund och arbetet är normalt förlagd till den region som ditt kontor tillhör. Du förutsätts se resandet som naturligt och vid vissa tillfällen även med övernattning.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning och din arbetsplats kommer att vara på vårt huvudkontor i Ljungby.

Din profil
Vi vill att du har erfarenhet som konsult/utbildare inom IT-system/ Affärssystem branschen. Du har grundläggande kunskaper inom området tid och resa.
Dessutom ser vi gärna att nedan punkter stämmer överens med dig som person och din kompetens:

– Hungrig och ständigt nyfiken på att lära dig och anta nya utmaningar
– Du har en förståelse för hela affärsprocessen och är kundfokuserad
– Du är drivande och tar egna proaktiva initiativ
– Du är en positiv och social person som trivs med att skapa nya kontakter både internt och externt
– Du är målmedveten och strukturerad och föredrar att arbeta i projektform

Ytterligare plus och önskemål för denna tjänst är:

– Relevant utbildning inom IT-system/Affärssystem och/eller lönebranschen
– God teknisk förståelse och lätt att ta in och förstå affärsnyttan med ny teknik och tjänster
– Van att kommunicera med kund och jobba i team
– Självgående med förmåga att ta helheltsansvar
– Erfarenhet från löne- HR-branschen är meriterande
– Vi värdesätter också din pedagogiska förmåga att kunna förmedla möjligheterna och påvisa och synliggöra fördelarna med komplexa systemlösningar både gentemot erfarna och mindre erfarna användare av olika IT-system.

Vi tror att du idag jobbar som konsult inom IT-system/Affärssystem eller kanske jobbar i våra system som ”super user” och vill ta nästa steg mot konsultation och utbildning.

Om vårt företag
Vi genomför denna rekrytering tillsammans med rekryteringsföretaget OnePartnerGroup Ljungby. Vänligen kontakta verksamhetschef Elin Runnemalm om du har frågor eller funderingar kring tjänsten, tel : 0734-144548, e-post elin.runnemalm@onepartnergroup.se

Ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2017-08-20. Urval sker löpande

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elin Runnemalm

elin.runnemalm@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-20

Referensnummer

4708Sök jobbet