Projektör inom lokalnätsområdet till Rejlers

Dina arbetsuppgifter
Som projektör inom lokalnätsområdet kommer du att tillsammans med ditt team och region utveckla elkraft och energiaffärer i Stockholm med omnejd. Teamet består idag av 7 personer och gruppen som stort är idag 30 personer, ni kommer tillsammans ansvara för tid, kostnad, kvalité och leverans i uppdragen. Vidare kommer ni arbeta inom projektering, utredningar, beräkningar, CAD konstruktion samt uppdragsledning. Ni kommer delta i kartläggning av marknad, kunder och nyckelpersoner.

Din profil
Krav:
– Relevant utbildning, YH, högskole- eller civilingenjör.
– Kännedom inom CAD.
– Svenska i tal och skrift.

Meriterande:
– AutoCAD alternativt Microstation.
– Kunskap i beräkningsprogram.
– Arbetslivserfarenhet.

Som person ska du vara driven, framåt och vilja lära dig för att du snabbt kommer komma in i uppdrag samt ha viljan att utvecklas och vara nyfiken inom nya områden. Du kommer arbeta både självständigt och team så det är viktigt att du är en teamplayer men samtidigt vågar ta egna initiativ.

Start: februari eller enligt överenskommelse.

Om kunden
Vår kund Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. De hjälper till med allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Varje år genomför Rejlers cirka 11 000 kunduppdrag. De finns på cirka 80 orter i Sverige, Finland och Norge och är 2000 medarbetare. I Sverige arbetar ungefär 1 000 konsulter över hela landet.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Gabriella Boumadi

gabriella.boumadi@onepartnergroup.se

0735396928

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-30

Referensnummer

4638Sök jobbet