Konceptsäljare till Högbergs Rör


Till Högbergs Rör Comfortbutik i Borås söker vi nu en självständig och affärsdriven konceptsäljare. Vi erbjuder en spännande tjänst innehållande projektledning, varierade arbetsuppgifter och utrymme för kreativitet på ett välkänt företag.

Om kundföretaget
Högbergs Rör i Borås AB erbjuder alltifrån försäljning av kranpackningar i Comfortbutiken till entreprenader i mångmiljonklassen.

Högbergs grundades 1922 av Axel Högberg och företaget närmar sig 100-årsjubileum. Vi har satt upp utmanande mål inför 100-årsjubileet och vi har ett antal spännande och händelserika år framför oss. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vår vision om ett bättre klimat och rent vatten för alla.

Med en lång tradition inom branschen besitter vi en gedigen kunskap som vi nu kombinerar med ny teknik och kompetens för att vara den optimala problemlösaren för kunden.

Högbergs Rör utgör en del av Comfort-kedjan som består av 130 medlemsföretag vilka tillsammans bildar Sveriges största VVS-installationskedja. Högbergs och Comfort är stolta bidragsgivare till SOS barnbyar.

Läs mer på www.comfort.se/hogbergs

Dina arbetsuppgifter
Som konceptsäljare på Högbergs Rör kommer du att arbeta med koncepten Färdigt Badrum och Installerat & Klart.

Du är spindeln i nätet som finns vid kundens sida inför val av badrum, tillbehör och lösningar. Du räknar ihop kalkylen och du håller i projektet från grundidé, i genomförandefasen och säkerställer att leveransen sker inom utsatt tid. I genomförandefasen har du god kontakt med underentreprenörer och leverantörer. Du arbetar proaktivt med försäljning och följer upp intressanta leads och varma kunder. Du hjälper kunden att komma till beslut och ser till att de får en storslagen upplevelse och sitt drömbadrum att vara nöjda med och trivas i.

Du kommer att utgå ifrån butiken och även vara behjälplig med ordinarie butiksgöromål. Arbetet sker i team med fördelning av ansvar och uppgifter.

Tjänsten innebär dagtid, vardagar.

Din profil
För att lyckas i rollen som konceptsäljare så ser vi gärna att du har erfarenhet av projektledning, förslagsvis från någon närliggande bransch. Du har vana av att hålla många kontaktytor vid liv och kan handskas med IT-lösningar som underlättar projektets genomförande. Du har gärna en kreativ ådra och tilltalas av det estetiska arbetet.

Du är initiativtagande och är den som ser till att processer startar och också kommer i mål. Du har en god planeringförmåga och en affärsmässighet i allt du gör. Du tycker om att arbeta med människor och har en stor portion servicekänsla och ett ständigt kundfokus.

B-körkort krävs.

Om kunden

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Pernilla Lager. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker enbart här på webben, ej via mail. Det går dock bra att ringa eller maila vid ytterligare frågor.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Pernilla Lager

pernilla.lager@onepartnergroup.se

033-4300207

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Referensnummer

6074Sök jobbet