Kandidatansvarig/researcher till OnePartnerGroup i Malmö


Vi växer och har en hög efterfrågan på våra tjänster. För att fortsätta kunna erbjuda marknaden kompetens och erfarenhet med både hög kvalitet samt flexibilitet söker vi nu en driftig person med intresse att växa och utvecklas inom rekrytering och bemanning.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 40-tal orter och i februari tillkännagavs förvärvet av Kornboden som har sina rötter i Norrland. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. För mer information besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som kandidatansvarig/researcher kommer du främst att arbeta med våra uthyrningsuppdrag och rekryteringsprocesser. Hos oss får du arbeta i team tillsammans med våra rekryteringskonsulter och konsultchefer där din insats är av största vikt för att säkerställa såväl kvalitet som leveransprecision. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat annonsering, urvalsarbete, intervjuer, referenstagningar och kundkontakt, vilket ofta innebär att på egen hand ta kontakt både via telefon och personliga möten. Vidare är din uppgift att proaktivt arbeta för att bygga upp våra kandidatlistor med nya kompetenser. Egna initiativ och nya idéer uppmuntras och tillsammans tar vi ansvar för kontoret och hjälps åt när det behövs.

Din profil
Vi söker dig som gillar kontakten med människor och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är en driven och resultatinriktad person som är bra på att hålla många uppgifter och processer igång samtidigt. Vidare gillar du att ta eget ansvar och arbetar bra såväl självständigt som i grupp. För att trivas och passa in hos oss på OnePartnerGroup är du en social person som har en positiv grundsyn och du brinner för att lyckas i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av serviceyrken med kunden i fokus.

Om du är intresserad av att arbeta inom HR erbjuder vi på OnePartnerGroup dig en stor möjlighet och erfarenhet inför framtiden. Som researcher hos oss får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Vi ingår i en stabil koncern, vilket borgar för såväl ekonomisk stabilitet som service gällande administrativa stöd. I företagsgruppen ingår även en reklambyrå vilket skapar förutsättningar för modern kommunikation för att attrahera kunder och kandidater på rätt marknad.

Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vd Ted Göransson på ted.goransson@onepartnergroup.se. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag är 25 aug 2017.

Kontaktpersoner

Ted Göransson

ted.goransson@onepartnergroup.se

0707-769155

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4636Sök jobbet