Kandidatansvarig till OnePartnerGroup


Vi expanderar och växer och söker nu därför efter ytterligare en kollega till vårt team i Trestadsregionen.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som kandidatansvarig blir du en viktig del i vårt drivna team där du är delaktig i hela bemannings- och rekryteringsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att ge administrativt stöd till våra konsultchefer i säkerhetsställandet av OPG´s kandidatflöde. Där dina främsta arbetsredskap blir dator och telefon.

För att matcha kandidater till aktuella uppdrag arbetar du proaktivt och innovativt med att göra research, skriva, publicera och bevaka annonser samt göra kandidaturval efter kravprofil. I urvalet ingår intervjuer av potentiella kandidater, referenstagande och presentation av lämpliga kandidater till Konsultcheferna.

Tjänsten innebär ett stort administrativt ansvar där du självständigt upprätthåller och optimerar de administrativa processerna så som tidsrapportering, semesteransökningar och sjukfrånvaro så att de fungerar på ett optimalt sätt för våra uthyrda konsulter.

Tjänsten i sig innebär en kombinerad roll med att sitta onsite hos en utav våra uppdragsgivare och vara behjälplig med deras internrekryteringar, samt att jobba med den övriga dagliga verksamheten i regionen.

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för personal och rekrytering. Du är säljfokuserad och en duktig administratör med stort driv. Med en utbildningsbakgrund inom HR tror vi att du som söker även har tidigare arbetserfarenhet inom administration eller försäljning.

För att trivas i rollen som kandidatansvarig är du social, innovativ och effektiv. Du är trygg i dig själv och tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter. Som person är du engagerad och trivs bäst i en miljö där det är mycket att göra med dagliga förändringar.

Omfattning: Heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning

Start den 1/3 2018.

Kontaktpersoner

Tobias Wolfgang

tobias.wolfgang@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-02-04

Referensnummer

6047Sök jobbet