Junior utvecklare till Vizrt


Vill du arbeta på ett häftigt företag som ligger i framkant vad gäller livestreaming, då har vi företaget för dig. Sök tjänsten som junior utvecklare till Vizrt.

Om kundföretaget
Vizrt är ett företag som gör grafik och teknik till media och underhållningsbranschen. Det innebär interaktiva och virtuella lösningar, animationer så som kartor, väder och historia. Vizrt har kunder i mer än 100 länder över hela världen och de är i ständig utveckling. De är idag 600 anställda på 40 kontor runt om i världen. De hjälper kunderna med professionella tjänster, installation samt support, deras produkter användes av världens ledande medieföretag.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som junior utvecklare kommer du att vara med i hela processen, planeringsmöte, designarbete, skapa systemtester samt dokumentation. De använder sig främst av Perl och Pyhton som programmeringsspråk men Java och C++ kan även förekomma. Arbetsuppgifterna utförs både själv men även i team, gruppen består idag av tre personer där de arbetar agilt. Teamet är som sagt ansvarig över helhetskonceptet där man även är med och testar det man har utvecklat.

Din profil
Krav:
– Relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning inom t.ex. datateknik.
– Erfarenhet av mjukvaruutveckling.
– Programmeringsspråk Perl, Python, C++ eller Java.
– Engelska i tal och skrift.

Som junior utvecklare är det viktigt att du är analytisk, nyfiken och teknikintresse. Du ska våga ta för dig, komma med idéer och viljan att jobba både enskilt och i team. Vidare är det viktigt att vara lyhörd och vilja ära sig och utvecklas inom sin roll som utvecklare. Du ska även ha ett stort intresse för programmering och ha gjort egna projekt på fritiden.

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4239Sök jobbet