Junior testassistent till Uppsala


Har du grundläggande elkunskaper och behörighet att arbeta med lågspänning upp till 24 volt då söker vi dig för ett tillfälligt spännande uppdrag hos vår kund i Uppsala. Tjänsten ska tillsättas omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor kring tjänsten, kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på telefonummer 0707 65 20 95 eller jannie.hagenius@onepartnergroup.se

Om kundföretaget
Vår kund Marine Jet Power är en världsledande leverantör av vattenjetaggregat, där vi motormässigt täcker hela spannet från 112 kW till 15 MW. Våra kunder efterfrågar applikationer för allt från statliga marina patrullbåtar, större passagerarbåtar och lyxyachts till arbetsbåtar. Vi har vår tillverkande enhet i nya lokaler i Uppsala.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som junior testassistent kommer du arbeta med att koppla kontrollsystem dvs koppla in och ut specialkablar, tjänsten innebär även inventering samt packning av kablar och låder, kablarna kan vara 50 meter långa, innehåller 30 ledare och är specialgjorda för deras kunder. Mer information får du kring tjänsten vid en personlig intervju.

Start: Omgående.
Placering: Uppsala.
Anställning: Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 2 månader med chans till förlängning. Du kommer ha din anställning hos OnePartnerGroup AB.

Din profil
Vi söker dig som:
– Har grundläggande el-kunskaper från gymnasiet.
– Har behörighet att arbeta med lågspänning 24 volt.
– Noggrann samt har förmågan att leverera med hög kvalité

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Timanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-23

Referensnummer

5290Sök jobbet