Junior kyltekniker till Gunnar Karlsen


Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår kunds serviceverksamhet i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Gunnar Karlsen Sverige AB (GK) expanderar och söker nu till deras service-verksamhet i Stockholm en engagerade och ansvarsfull kyltekniker. Serviceverksamheten i Stockholm består av ett 20-tal medarbetare och arbetar främst med service av kommersiella fastigheter, bostäder, och industri inom el, styr & regler, kyla, ventilation, OVK och energirådgivning. På Gunnar Karlsen Sverige AB får du en nyckelroll. Din kompetens och entusiasm är viktig för att de skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa deras position på marknaden. Vi söker dig som har ett intresse för hållbara lösningar och i yrket förekommande arbetsuppgifter. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt och du har ett B-körkort.

Din profil
Krav:
– Kylteknisk utbildning eller motsvarande.
– Certifikat för kylarbeten kategori I.
– Vilja och kompetens att arbeta digitalt.
– B-körkort.

Meriterande:
– Elbehörighet minst BB1.
– Erfarenhet av kylanläggningar med ammoniak, koldioxid eller propan.

Om kunden
Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till GK-Gruppen med säte i Oslo, Norge. De erbjuder rådgivning och tekniska installationer för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som de bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Deras lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet. GK-gruppen har drygt 2750 medarbetare och en omsättning på ca 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad på 25 orter – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Gunnar Karlsen i Sverige har drygt 600 medarbetare och omsätter cirka 800 miljoner kronor.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4416Sök jobbet