Junior Business Coordinator


Är du utbildad inom ekonomi, marknadsföring eller administration och suktar efter nya utmaningar? På uppdrag av kund letar vi nu efter en driven Business Coordinator till deras team i Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Business Coordinator ligger ditt huvudansvar i att samarbeta med försäljnings- och marknadsföringsteamet. Du agerar länk mellan diverse avdelningar, såsom försäljning, ledning, kundservice och finans samt stöttar dem med olika administrativa uppgifter. I arbetet ingår enstaka resor för egen del, men framför allt bokningar av resor och hotell inför konferenser. Dessutom kommer du att:

– Ge marknadsstöd åt försäljningsavdelningen
– Utveckla marknadsföring och utbildningsprogram tillsammans med säljteamet
– Planera och organisera möten, aktiviteter och event

Din profil
För att lyckas i rollen som Business Coordinator bör du ha relevant utbildning inom marknadsföring, ekonomi eller administration. Du har även solid förståelse för hur verksamheter fungerar. Vidare ser vi att du är en driven och positiv lagspelare som kan prioritera vid behov och arbeta under press. För att vara aktuell för tjänsten bör du dessutom kunna behärska engelska mycket väl då det är koncernspråket. Ett stort plus är om du även behärskar något av de nordiska språken – danska, norska eller finska samt har förmågan att projektleda.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 35-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Ted Göransson

ted.goransson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-11-06

Referensnummer

5281Sök jobbet