Applikationskonsult till Itello


Har du tidigare erfarenhet som applikationskonsult där du arbetat med hela kedjan från att förstå kundens behov till konfiguration, integration, utbildning och leverans. Då är det dig vi söker. Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 eller jannie.hagenius@onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som applikationskonsult kommer du att arbeta på avdelningen Professional Services (PS). Professional Services arbetar med implementation och förvaltning av deras produkter samt leverera tjänster kopplade till kundernas verksamhet- och affärsutveckling. Som applikationskonsult kommer du arbeta brett inom både verksamhet och IT. Du kommer arbeta med hela kedjan från att förstå kundens behov till konfiguration, integration, utbildning och leverans. Vidare kommer du att arbeta både ute hos kund men även inhouse. Under din första tid på Itello kommer du att bli placerad bredvid en mer senior kollega för att få en bra upplärning och få en bra grund att stå på. Itello sitter i centrala Stockholm och är idag ungefär 140 st. medarbetare.

Din profil
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom t.ex industriell ekonomi samt något års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst. Vidare söker vi dig med god kommunikationsförmåga i både tal och skrift då du kommer att ha mycket kundkontakt i din roll som applikationskonsult samt längre fram i din roll även utbilda och leda kunder i olika workshops. Du är självgående och klarar av att driva din egna roll samtidigt som du tycker om att samarbeta och skapa goda relationer till både kunder och kollegor.
Meriterande är om du har försäkringsbakgrund och har en förståelse för branschen samt kunskap inom SQL.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om kunden
Itello startades 2003 och är idag världsledande inom sin bransch. De erbjuder hållbara, stadardiserad, flexiba och öppna IT-system som kan används av alla aktörer inom pension, försäkring och fond. De sitter idag 140 stycken på kontoret i Stockholm och de vill växa och bli större inom alla deras områden.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-05

Referensnummer

4469Sök jobbet