Junior Account manager till Toshiba


Vill du arbeta på ett företag med bra förmåner, härliga kollegor och där du även får chansen att utvecklas? Se hit!

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och vill ta nästa steg i din karriär. Du kommer arbeta som mötesbokare dina första sex månader för att sedan övergå i en tjänst som utesäljare.

Om kundföretaget
Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. De erbjuder även digitala skärmar och skyltsystem samt konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna.
Det är ett stabilt företag där man får arbeta med duktiga och bra personer, de har en sund säljkultur och vill att sina medarbetare ska utvecklas. Har du ett intresse för teknik är det här företaget för dig.

Toshiba erbjuder dig en trygg anställning med sex veckors semester, tjänstepension enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt tjänstebil när du övergår till en fastanställning och mycket mer.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
I din roll som junior Account manager kommer du att börja dina sex månader som mötesbokare där ditt fokus kommer vara mötesbokning, du kommer boka in möten till de seniora säljarna och även följa med dem ut på kundmöten. I din roll som mötesbokare kommer du att få en gedigen introduktion och produktutbildning för att du ska känna dig så trygg som möjligt med dina arbetsuppgifter för att sedan efter dina sex månader övergå i en tjänst som utesäljare.
Dina arbetsuppgifter innehåller även administration av olika slag, så som mötesinbjudningar, uppföljning av möten samt administration i deras CRM-system.

Du kommer ingå i en grupp på 9 personer men arbetet kräver att man kan arbeta självständigt, vilket betyder att du behöver våga ta egna initiativ, tänka kreativt samt vara duktig på att lösa problem.

Du kommer att vara anställd via oss på OnePartnerGroup dina fösta sex månader för att sedan övergå i en fastanställning hos Toshiba.

Din profil
Krav:
– Gymnasieutbildning.
– Arbetslivserfarenhet av försäljning.
– Svenska och engelska i tal och skrift.
– Körkort.

Som mötesbokare underlättar det om du har ett intresse för teknik då företaget arbetar inom det området. Du ska inte vara rädd för att ta kontakt med nya människor utan van med att prata med kunder via t.ex. telefon.

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-01

Referensnummer

4990Sök jobbet