Javautvecklare med 2-3 års erfarenhet till Sigma Technology


Tycker du att det är viktigt att ha en arbetsgivare som prioriterar dig som anställd och skapar förutsättningar för dig att växa? Hos oss på Sigma Technology vill vi att du som anställd ska trivas. Vi skapar framgångsrika och starka team genom att ta till vara på varje individs unika potential. Vi söker nu flera javautvecklare med placering i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Som javautvecklare på Sigma Technology ingår du i ett team om 5–6 personer. Då ni har olika erfarenhet och ansvarsområde i teamet blir varje individ en förutsättning för att arbetet ska fungera. Vår huvudverksamhet är homeshoring, där du kan både kan vara placerad ute hos någon av våra kunder eller på vårt kontor i Stockholm.

Du kommer att arbeta i ett team vars arbetsuppgift är att utveckla en produkts livscykel inom alla steg och innefattar områden såsom design, implementering, verifikation och underhåll. Arbetet förväntas utföras enligt agila metoder.

Din profil
Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. För att trivas som utvecklingskonsult är du en person med stort personligt driv och engagemang med en strävan att alltid leverera hög standard. Att du är lyhörd, kommunikativ och har stor passion för problemlösning gör att du kan möta kundens skiftande behov. Framförallt är du en teamplayer och tycker om att lära dig nya saker.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
– Stort intresse för utveckling och programmering framförallt Java eller JavaScript.
– Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
– Minst två års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering.
– Flytande kunskaper i engelska, tal och skrift.
– Med fördel kunskap om agila metoder och IT-säkerhet.

Sigma Technology är ett personligt och modernt företag där du får arbeta med innovativa tekniska lösningar. Vi erbjuder dig schyssta förmåner, skojiga aktiviteter och välkomnar alltid nya idéer. Vi samarbetar med såväl stora som små företag över hela världen och är alltid måna om att matcha dig med ett företag där du kommer att drivas, utvecklas och inspireras. Tillsammans med dig vill vi bestämma vår framtida riktning!

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 25 maj, men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urvalet kommer att ske löpande. Detta är en direktanställning hos Sigma Technology som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jannie Hagenius på 0707 65 20 95.

Om kunden
Sigma Technology is a part of Sigma and a global supplier of product information, embedded solutions, software design, and offshore development. We are experts with a passion for technology and information, and take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries. Our philosophy is “Local Drive – Global Strength”, therefore we have offices worldwide to be close to our customers. Read more about Sigma Technology at www.sigmatechnology.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4560Sök jobbet