Java developer till Vizrt


På Vizrt får du möjligheten att arbeta med duktiga kollegor med en härlig teamkänsla samt där du har möjligheten till stor utveckling. Vi söker en Java developer till Vizrt med start i augusti. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som Java developer kommer du att arbeta i ett team på 4-5 personer. Alla i teamet arbetar med samma applikation, här får du arbeta med alla delar i webbapplikationen, med både nya delar men även underhåll. Dagarna startar med ett teammöte för att lägga upp dagen. Du kommer att arbeta både enskilt och tillsammans med dina kollegor i teamet samt med kollegor utanför ditt team som arbetar med backend eller support. Mer information kring arbetsuppgifterna får du vid en personlig intervju.

Din profil
Krav:
– Civilingenjör data/teknik.
– Java.
– Engelska.

Meriterande:
– HTML, CSS, GWT.
– Unit testing.

Som Java developer på Vizrt är det viktigt att du är en teamplayer då man arbetar tätt med både kollegor i teamet men även andra avdelningar på företaget. Vågar ta egna initiativ för att själv lära sig och våga fråga kollegor om man inte förstår.

Om kunden
Vizrt är ett företag som gör grafik och teknik till media och underhållningsbranschen. Det innebär interaktiva och virtuella lösningar, animationer kartor, väder och videoredigering. Vizrt har kunder i mer än 100 länder över hela världen och de är i ständig utveckling. De är idag 600 anställda på 40 kontor runt om i världen. De hjälper kunderna med professionella tjänster, installation samt support, deras produkter användes av världens ledande medieföretag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4552Sök jobbet