IT-tekniker


IT-tekniker

Vi söker nu en engagerad IT-tekniker för kundsräkning i Trollhättan.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha hand om Stöd, underhåll och administration inom organisationens databehandling, diagnos och lösning av komplexa problem för slutanvändare.
Arbetet består till del av att självständigt genomföra driftsättningar, förebyggande och avhjälpande underhållsarbete av IT-tekniska system, upprätthålla och vidmakthålla den dagliga driften. Du kommer även att huvudsakligen att stödja användare och åtgärda inkomna ärenden via ärendehanteringssystem. Ärendena innefattar allt från driftsättning, felsökning och underhåll.

Din profil
Vi söker dig som är bra på att koordinera och att hålla koll på flera arbetsuppgifter samtidigt. Du får gärna vara socialt kompetent, problemlösande, samt trivas med att arbeta i team. Vi tror vidare att du har lätt för att samarbeta med andra, lyssna, lösa konflikter och vara konstruktiv i ditt förhållningssätt.

Du kan en hel del inom området PC, kringutrustning, enkel nätverkshantering samt hantering av mjukvara (installation).

Du är nyfiken, aktiv och gillar att vara trevlig och att ha trevligt på jobbet. Du gillar att göra klart det du startar och du har lätt att prata med dina kunder, både via mail, telefon och IRL.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-17

Referensnummer

4814Sök jobbet