Installatör/IT-Tekniker till modernt datacenter


Vi ser fram emot att få träffa dig som har erfarenhet av arbete i datacenter och nu är redo för en ny utmaning som Installatör/IT-Tekniker.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som konsult hos oss kommer du i detta uppdrag att arbeta som Installatör/IT-tekniker i ett modernt datacenter beläget i Rosersberg. Arbetet är främst praktiskt och du kommer bland annat installera IT-utrustning, servrar och kommunikationsutrustning. Du jobbar även med kabeldragning, felsökning och konfiguration av nätverk i datacentret.

Du erbjuds marknadsmässig lön, kollektivavtal och en arbetsgivare som vill att du ska känna dig trygg och uppskattad.

Din profil
Detta är ett uppdrag för dig som är händig och föredrar att arbeta praktiskt. Du kommer att arbeta i team med stark lagkänsla men du får också eget ansvar och utför självständigt arbete. Vi tror att du har fokus på att lösa din uppgift på bästa sätt och ser positivt på utmaningar.

Krav:

– Erfarenhet av arbete i ett datacenter, gärna som installatör.
– Teknisk utbildning på gymnasienivå
– Goda kunskaper inom svenska och engelska

Meriterande:

– Är behörig att hantera 48 volt.
– Erfarenhet av IP och nätverksteknik.
– Eftergymnasial utbildning

Personliga egenskaper som gör att du kommer trivas i rollen är positivitet, tålmodighet och noggrannhet.

Kontaktpersoner

Martin Granetoft

martin.granetoft@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-02

Referensnummer

5051Sök jobbet