Innesäljare Industri/VVS till Dahl Sverige AB


Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Förutom VVS arbetar vi även inom områdena Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl har drygt 1 000 medarbetare och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. Vår omsättning uppgår till 6 mdkr. Läs mer på www.dahl.se.

Se vår film om vår utnämning till Karriärföretag 2017: https://vimeo.com/203103492?utm_source=email&utm_medium=vimeo-cliptranscode-201504&utm_campaign=28749

Till vårt säljteam i Karlskrona söker vi en Innesäljare Industri/VVS som kan erbjuda våra kunder branschens bästa support. Placeringsort Karlskrona (alternativa placeringsorter kan förekomma).

För rätt person erbjuder vi ett utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar, och med möjligheten till att kunna avancera inom ett företag som har en marknadsledande position.

Dina arbetsuppgifter
Som innesäljare är telefonen ditt främsta arbetsredskap. Du kommer att arbeta med telefonförsäljning och merförsäljning. Du kommer även att arbeta med kundservice och svara på frågor kring teknik och produkter.

Du förväntas att aktivt delta i säljteamets utveckling som består av andra innesäljare, utesäljare och Dahlcentersäljare. Vi lägger stor vikt vid att du aktivt vårdar och utvecklar Dahls kundrelationer. Ordermottagning, orderadministration samt uppföljning av offerter och prisfrågor är några ytterligare arbetsuppgifter som ingår i rollen som innesäljare.

På Dahl samarbetar Utesäljare och Innesäljare för att leverera den bästa och mest effektiva lösningen till våra kunder, så du blir en del av ett starkt sammansvetsat team. Tillsammans utvecklar vi affären i takt med Dahls snabba tillväxttakt.

Din profil
Naturligtvis är du är serviceinriktad, fokuserar på problemlösning och är flexibel, främst i arbetet med våra kunder. Då delar av arbetet sker i team måste du vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Du gillar att utvecklas, och tar ansvar för att söka produktinformation för att ständigt öka din kunskap om marknaden.

Fortsättningsvis är du social och utåtriktad för att kunna vårda och utveckla våra kundrelationer på bästa sätt. Du drivs av att göra affärer och tar stort ansvar för att göra det på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Du ska ha gymnasieutbildning i botten, tidigare erfarenhet från branschen och goda kunskaper i Officepaketet. Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift då kommunikationen internt och externt huvudsakligen sker på svenska. Du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska.

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 22 oktober, men skicka din ansökan snarast då löpande urval tillämpas. Detta är en anställning hos Dahl Sverige som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök på www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenni Aronsson på telefonnummer 073 – 394 53 71.

Kontaktpersoner

Jenni Aronsson

073 - 394 53 71

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-22

Referensnummer

5273Sök jobbet