Inne- och utesäljare inom byggplåt, handelsstål och ventilation.


Nu söker vi målmedvetna inne- och utesäljare till en av Sveriges snabbast växande företag inom plåt, stål och ventilation.

Erfarenheten kan vara från både från hantverkar- eller återförsäljarledet.

Vi söker dig som har erfarenhet inom dessa områden och vill ta steget in i en organisation som verkligen ligger i framkant.

Beroende på din erfarenhet och kunskap kan din roll vara antingen som inne- eller utesäljare.

Dina arbetsuppgifter
I rollen för dig som innesäljare har du arbetsuppgifter som daglig kundmottagning, försäljning över disk, lagerpåfyllning, övriga administrativa tjänster såsom orderregistrering, offerera och inköp. Du är prestigelös som person och hjälper gärna dina kollegor med andra arbetsuppgifter som uppstår i det dagliga arbetet. Har du truckkort är det en fördel men inget krav.
Som utesäljare arbetar du även med att förvalta befintliga kunder och att bearbeta nya.

Din profil
Som person ser vi att du är drivande, initiativtagande och engagerad med en god social och kommunikativ förmåga. Du är duktig på att skapa förtroende jämtemot våra kunder och leverantörer, men även kollegor.

Om kunden
Vår kund är ett av Sveriges och Nordens snabbast växande företag inom byggplåt och handelsstål. Koncernen omsätter över miljarden och finns över hela Sverige. Förutom att producera och sälja sina produkter finns de även inom fastighets- och entreprenadbranschen.

Här erbjuds du en avslappnad och prestigelös arbetsmiljö med härliga kollegor.

Tjänsten är belägen i Malmö.

Du kommer att ha en bra fast lön utan provision.

OnePartnerGroup sköter rekryteringen och du blir anställd av kundföretaget.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 35-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så se till att söka direkt!

Kontaktpersoner

Ted Göransson

ted.goransson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-06

Referensnummer

5038Sök jobbet