Inköpare till Best of Brands


OM TJÄNSTEN

Best of Brands söker nu inköpare med stort intresse för affärer och kunnande för hela inköpsprocessen. Som inköpare hos oss ansvarar du för hela spektrat, från inköp till försäljning, varumärken, uppföljning och analyser både via vår E-handel och våra fysiska butiker. Med god förståelse för att vi är en omnikanalskedja som kräver stor yrkesskicklighet och anpassningsförmåga tar du dig an utmaningar på ett nyfiket och öppensinnat sätt. Du kommer i din roll sitta i förhandlingar vilket kräver att du som söker har god förhandlingsvana och som hanterar dessa situationer på ett professionellt sätt.

I tjänsten ingår ca 20-30 resdagar per år där du kommer att besöka leverantörer för att göra inköp men även för att upprätthålla och utveckla relationer. Du kommer även någon gång emellanåt få möjlighet att vara ute och arbeta fysiskt i butik för att skapa en känsla som kan underlätta i din inköpsroll.

DIN PROFIL

Du som söker har ett stort intresse för inköpsprocessen och har ett par års arbetslivserfarenhet från roller som t.ex. inköpare, affärsområdeschef eller produktchef med goda resultat. Vi ser gärna att du har erfarenheter från olika roller och branscher där den gemensamma nämnaren är att du gjort affärer med fysiska konsumentprodukter.

Rollen innebär många variabler i ditt arbetsätt vilket ställer krav på att du som person har en god kommunikativ förmåga, tycker om och är duktig på att skapa och utveckla goda relationer. Du har ett stort sinne för affärer och brinner för att förstå helheten i ditt arbete samt för att göra bra avslut. För att lyckas i rollen ser vi att du har en mycket god analytisk förmåga kombinerat med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Vidare har du god datavana av Officepaketet samt behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Vi söker dig som är en lagspelare som tillsammans med övriga teamet vill skapa så bra och säljande sortiment för våra kunder som möjligt. Med en prestigelös, ansvarstagande och positiv attityd kommer du att få möjlighet att i en entreprenörsdriven miljö med högt tempo få vara med och utveckla Best of Brands inköpsfunktion.

För denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så vi tar gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För mer information kring tjänsten kontakta Mikael Rydholm, 036-440 90 18 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Mikael Rydholm

mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-28

Referensnummer

6050Sök jobbet