Industrimedarbetare och maskinoperatörer i världsklass

Om oss
OnePartnerGroup, Sveriges ”lokalaste” rekrytering och bemanningsföretag, är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är med våra 1500 konsulter hittills verksamma på 30-tal orter, från Stockholm i norr till Halmstad i söder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi flera personer som är maskinoperatörer, mekaniker och montörer. Du kommer att arbeta som maskinoperatör, processoperatör, CNC-operatör eller liknande. Det finns uppdrag som kommer att innehålla montering och praktiska arbetsuppgifter. Du kommer att ha din anställning hos OnePartnerGroup Halland AB och arbeta som uthyrd konsult till våra kunder i Halmstad med omnejd.

Din profil
Vi söker dig som är händig och har erfarenhet av att arbeta inom industri, tillverkning eller verkstad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ställa, köra och övervaka maskiner. Du är noggrann och förstår vikten av kvalitetskontroller. Du är praktiskt lagd, tycker om varierade arbetsuppgifter och är en truckchaufför som är säker bakom ratten. Vi söker även dig som är yrkesutbildad och duktig på att skruva och montera.

För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Körkort är en förutsättning och det är kanonbra om du har truckkort och är säker bakom ratten. Eftersom du har din arbetsplats hos vår kund är det viktigt att du är engagerad, social och skicklig på det du gör.

Omfattning: Heltid, visstidsanställning med möjlighet till förlängning, och/eller andra uppdrag.

Sista ansökningsdag: 2017-09-30. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

För information: Emelie Lundkrantz 0709-435798, emelie.lundkrantz@onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-30

Referensnummer

4776Sök jobbet