Industrielektriker


Vi söker just nu en erfaren, självgående och serviceinriktad industrielektriker som är redo att anta nya utmaningar.

Om oss
EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha dom allra bästa konsulterna.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består att hos ett av våra kundföretag utföra underhåll och reparation av lågspänningsanläggning och de elektriska systemen i maskinerna. Du kommer utföra arbetsuppgifter såsom progammering, automation, kraftförsörjning, uppsäkring, belysning,

Din profil
Inte många dagar är den andra lik och tillsammans med dina kollegor på företagets underhållsavdelning säkerställer du en stabil och kontinuerlig drift av tillverkningsprocesserna. Vi ser gärna att du har erfarenhet som industrielektriker, är teknikintresserad och har grundläggande kunskaper i pneumatik och hydraulik. Det är även meriterande om du kan rita enklare elsystem själv samt kan prata och förstå engelska. För rätt person kan övergång till kund vara aktuellt. Detta är ett uppdrag på heltid som ska tillsättas så snart som möjligt, det är därför viktigt att du registrerar ditt CV på vår hemsida snarast.
Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se.

Sök jobbet