Industriarbetare


Till vår kund i Rydaholm söker vi nu nya industriarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med montering, spikning och skruvning. Tjänsten ställer höga krav på kvalité och högt tempo. Det krävs även att man är flink i fingrarna och serviceinriktad.

Din profil
Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Svenska i tal och skrift är ett krav. Skifttjänstgöring och pendling till och från arbetet kan förekomma.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Alexander Hansson

alexander.hansson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-29

Referensnummer

4596Sök jobbet