Hydraulikkonstruktör till Rottne Industri


Rottne Industri AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 400 miljoner och har ca 240 anställda vid våra fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Nästan hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika. Läs mer på www.rottne.com.

Om oss
Rottne Industri AB fortsätter befästa sin starka och stabila position på marknaden. Nu söker vi dig som drivs av att få skapa och utveckla framtidens hydraul-lösningar till vår avdelning för produktutveckling i Rottne, 2 mil från Växjö. Tillsammans med vårt utvecklingsteam kommer du att bli en nyckelperson för företagets fortsatta expansion. Rottne Industri AB har tack vare högt fokus på teknisk innovation och kvalitét en stabil och långsiktig tillväxt, och produktutvecklingen utgör själva navet i verksamheten.

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen ansvarar för utveckling och underhåll av hela vårt produktsortiment av skogsmaskiner med delsystem som drivlina, hydraulsystem, elsystem, datorsystem, hytter, chassi, kranar och skördaraggregat. Som hydraulikkonstruktör blir din huvudsakliga uppgift att utveckla, vårda och dokumentera hydraulsystemet. Då produktutvecklingen är en så pass väsentlig del av verksamheten agerar du också som bollplank för hela företaget och stöttar samt utbildar dina kolleger från andra avdelningar inom ditt kunskapsområde. Utvecklingsprocesserna drivs som projekt och du ansvarar för hela projekten från start till genomförande. Du kommer att få stort inflytande och stor frihet vid planerandet av ditt eget arbete.

Din profil
Vi söker dig med brinnande intresse för teknisk problemlösning och med ett djupt tekniskt kunnande. Som person är du målinriktad, lösningsfokuserad och idérik med förmåga att självständigt driva utvecklingen inom ditt ansvarsområde framåt. Du är noggrann och analytisk och du har förmåga att förstå helheten i ett hydraulsystem. Du är en sann lagspelare som uppskattar att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmågan att skapa förtroende och bygga goda relationer.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har
• ingenjörsutbildning inom hydraulik, alternativt god erfarenhet inom mobil hydraulik
• god kommunikativ förmåga
• god engelska och svenska i tal och skrift
• god IT- och systemvana

Vi erbjuder dig ett jobb på ett privatägt, stabilt företag som värnar om individen. Som hydraulikkonstruktör får du en inflytelserik nyckelroll i företaget, och du kommer till ett team med en mycket bra laganda och sammanhållning. Steget mellan teori och verklighet är ofta kort då vi har en egen produktion och en prototypverkstad där du kommer att få följa det du skapar. Nya och ändamålsenliga kontors- och verkstadslokaler på ca 1600 kvm bidrar till god trivsel.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 1:a oktober men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Rottne Industri AB som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470-32 38 39 eller mail emma.hordegard@onepartnergroup.se.

Kontaktpersoner

Emma Hördegård

0470-323839

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-01

Referensnummer

5001Sök jobbet