HR-konsult


Vill du bli en vassare HR-konsult? Detta är en unik möjlighet att få arbeta med HR-frågor i ett internationellt företag.
Vi söker nu en hungrig och serviceinriktad konsult som ser fördelen med att arbeta hos ett företag i förändring!

Om kundföretaget
Företaget befinner sig i en spännande förändringsprocess. Fokusområdet kommer nu att förflyttas från produktion till innovation, utveckling och digitalisering

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att stödja rekryterande chefer i rekryteringsprocessen, där din personkännedom och administrativa förmåga kommer att vara viktig.

I din roll som HR-konsult kommer du stödja HR-chef och HR- specialist i HR-frågor samt arbeta övergripande med HR-administrativa uppgifter.

Din profil
Vi ser gärna att du har universitetsutbildning, med fördel inriktad mot HR.
Du har tidigare arbetat med administration med tyngd mot rekryteringsprocessen.

Du har en god självkännedom, är prestigelös och teamfokuserad. Du brinner för mötet med andra människor samtidigt som du finner en enorm tillfredställelse i administrativa arbetsuppgifter. Du är strukturerad, noggrann, ansvarsfull och ser denna tjänst som en chans att vässa din HR-kompetens och få inblick i ett större företags förändringsarbete.

Tjänsten är på 75% och förlagd i Lidhult.
Du kommer att bli anställd hos OnePartnerGroup i Ljungby för uppdrag ute hos kund.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elin Runnemalm

073-4144548

Anställningsform

Deltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-04

Referensnummer

3922Sök jobbet