Händig Kyltekniker


För direktrekrytering söker vi nu en initiativrik och duktig kyltekniker till kunds serviceverksamhet i Göteborg. Detta betyder att rekryteringsprocessen går via oss på OnePartnerGroup, där aktuell kandidat blir anställd direkt av kund.

Om kundföretaget
Vår kunds kylavdelning är under uppbyggnadsfas och därför söker vi dig som är nyfiken och vill vara med att utveckla avdelningen framåt!

Dina arbetsuppgifter
Som kyltekniker ansvarar du för att själv eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer.

Tjänsten innebär även:

• Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar
• Drift och energieffektivisering

Arbetet innebär kundkontakt, under drift rapporterar du och diskuterar förbättringsmöjligheter med kunden. Det utförs även rutinmässiga och inkallade servicebesök där du träffar kunden för att ge och få återkoppling.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet i branchen som nu vill vidare till en ny utmaning! För att trivas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och gillar högt tempo.

Hos vår kund är personlighet, passion och samarbete avgörande för att bibehålla den goda trivsamheten utan att tumma på kvalitén. Därav kommer även personlig lämplighet tillämpas i urvalet till denna tjänst.

Krav:
• Kyltekniskutbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
• Certifikat för kylarbeten kategori I
• B-körkort

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Magnus Olausson

Anställningsform

Heltid

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-27

Referensnummer

5212Sök jobbet