Gothia Cup söker kreativ och driven säljare


Vi söker dig som brinner för affärer & kunden, är idérik, resultat- & tävlingsinriktad och som gillar att fira framgångar.

Om kundföretaget
Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering för barn och ungdomar och spelas varje år i Göteborg och i angränsande kommuner. Gothia Cup arrangerades första gången 1975 och årligen deltar över 41 000 spelare i 1750 lag från 80 olika nationer från hela världen. SKF är huvudpartner till Gothia Cup sedan 2007.

Vi satsar nu genomgående på att stärka och utveckla försäljningsavdelningen. Vårt mål är att bredda och modernisera vårt erbjudande för att bli än mer attraktiva på sponsormarknaden.

Läs mer på www.gothiacup.se

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du kommer att marknadsföra och aktivt sälja våra nya rättigheter och koncept inom Gothia Cup.

I din roll som säljare/account manager arbetar du med nykundsbearbetning mot tilltänkta sponsorer över hela Sverige. Detta innebär bearbetning mot nätverk och andra potentiella sponsorköpare. Du är även aktivt delaktig i aktiviteter och marknadsinsatser som syftar till att bearbeta och utveckla relationer med kunder för att stärka och öka försäljningen.

Med din kunskap och brinnande engagemang är du med och stöttar genom hela säljprocessen från prospekt till avslut. All rapportering sker direkt till Försäljningschef.

Du utgår från kontoret i Göteborg och kommer att ingå i ett inspirerande team av kompetenta säljkollegor. Rollen innefattar någon till några resdagar per vecka där Göteborgs- och Stockholmsregionen är prioriterade områden.

Vi erbjuder en arbetskultur att trivas och växa i, bra villkor samt väl tilltagen friskvård och andra förmåner!

Din profil
Vi söker Dig som har kvalificerad akademisk utbildning eller motsvarande inom lämpligt område med inriktning mot försäljning. Du har tidigare erfarenhet inom försäljning B2B, där du kan visa på goda resultat, troligtvis med minst 5 års erfarenhet inom relationsskapande försäljning.

För att trivas i din roll som Account Manager hos Gothia Cup har du god rutin och kan därför ta stort eget ansvar i ditt arbete. Du är nyfiken, drivande och trivs i en roll där du får utlopp för din energi och hittar nya, innovativa försäljningsstrategier. Med ett metodiskt och systematiskt arbetssätt ligger du steget före och gör tydliga prioriteringar.

Vi söker dig som är duktig på idé- och relationsförsäljning, är grym på presentationsteknik och har en naturlig social förmåga! Att arbeta med kunden i fokus på ett relationskapande sätt är något du har erfarenhet av och trivs med. Vi ser det som ett stort plus om du har försäljningserfarenhet inom event, CSR, samt digitala/sociala medier

För att trivas i rollen har du en god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera såväl internt som externt. Att jobba strategiskt mot ledningsgrupper och nyckelpersoner är något du bemästrar väl.

Anställningen inleds med en provanställning. I denna rekryteringsprocess har Gothia valt att samarbeta med OnePartnerGroup, frågor om tjänsten hänvisas till Eldin.Ljutovac@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 2000 medarbetare är vi verksamma på 35 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

www.onepartnergroup.se

Sök jobbet