Lagerpersonal med truckkort sökes!

Göteborg

Lagerpersonal med truckkort sökes!


Trivs du med en miljö som drivs av hög laganda och samarbete? Då är tjänsten som lagerarbetare hos vår kund rätt jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu lagermedarbetare för uppdrag i Hisingen. Arbetet innebär orderplock med plocktruck och vi söker till kvällsskift mån-fre 15:30-23:30. Du som söker skall ha god vana av truckkörning, framförallt plocktruck.

I rollen som lagermedarbetare kommer du främst jobba med plock och pack av kundens produkter. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock.

Din profil
Arbetet kräver att du uppfyller uppsatta plockmål. Du som söker är därmed till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta målinriktat. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. Då du kommer att arbeta i ett team, är det viktigt att du även tycker om att arbeta i grupp och lätt skapar god stämning bland dina kollegor!

Krav
Truckkort (A+ B)
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Körkort och tillgång till bil

Vi ser dessutom att du som söker har nedanstående egenskaper:
– Stresstålig
– Ansvarstagande
– Punktlig

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Laddar...