Har du glimten i ögat och söker ett extrajobb? Se hit!

Göteborg

Har du glimten i ögat och söker ett extrajobb? Se hit!


Söker du efter ett kvällsjobb att kombinera med studier eller deltidsjobb? Då har vi jobbet för dig!

Om kundföretaget
Just nu söker OnePartnerGroup för kundsräkning brevsorterar till Centrala Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är förlagt på en postterminal och dina arbetsuppgifter kommer bestå av brev- och reklamsortering. Arbetet är förlagt till vardagskvällar mellan 15:15-21:45. Det finns med andra ord inget helgarbete. För att vara aktuell skall du kunna arbeta minst 2 kvällar per vecka.

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av studier, bra lön och såklart goa kollegor!

Din profil
Vi söker dig som är en brevsorteringsmaskin som gillar att arbeta effektivt. Rollen som postsorterare ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, har sinne för struktur och ordning och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Att distribuera post är ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Det är viktigt att vara noggrann och självständig.

För att vara aktuell för detta jobbet krävs det att du har fyllt 18år och har en annan sysselsättning på minst 50%, som studier eller deltidsarbete.

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Laddar...