Gedigen målare sökes!

Om kundföretaget
Du erbjuds ett varierande arbete med utrymme för kompetensutveckling. Är du händig och har en positiv inställning så kommer du att trivas!

Dina arbetsuppgifter
Som målare kommer du ha ett flexibelt och varierande jobb med uppdrag både hos privatkund och i offentlig miljö. Dina arbetsuppgifter kan vara alltifrån:

– Målning av husfasader, undertak, fönster och plåtdetaljer.
– Målning av tak och väggar invändigt.
– Målning av trappor, dörrfoder, fotlister och köksluckor.
– Tapetsering av hela rum och fondväggar.
– All form av spackling.
– Vävsättning utav microlit och grövre väv.

Din profil
Vi söker dig som är engagerad, självgående och ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Hos oss är det viktigt att leverera goda resultat, därför är det betydelsefullt att du har ett kvalitetstänk. Du gillar att arbeta i högt tempo och är positiv till förändringar. Vi fäster stor vikt på att du har en hög samarbetsförmåga och flexibilitet. Om du är rätt person för tjänsten erbjuder vi dig redskapen för din framtida utveckling på en trivsam arbetsplats.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2000 medarbetare är vi verksamma på 35 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-21

Referensnummer

5289Sök jobbet