Lastbils- och transportsbilsmekaniker

Gävle

Lastbils- och transportsbilsmekaniker


Malte Månson söker nu dig som är lastbils- eller transportsbilsmekaniker! Här får du möjligheten att jobba på en verkstad som är återförsäljare och serviceverkstad för Mercedes-Benz!

Malte Månson är ett bra exempel på att när erfarenhet och tradition möter ny teknik och ny kunskap blir effekterna dynamiska. Vi är ett 100-årigt företag som vårdar och utvecklar vår teamkänsla mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon.

I dag finns vi på 12 orter i landet. Nu erbjuder vi dig att få vara med i den spännande utvecklingen av vår verkstadskedja där ledstjärnan är att arbeta med ständig utveckling och utmana gamla strukturer. Vi har många stora kunder, både lokalt och nationellt, och utvecklingsplanerna för framtiden är i full rullning.

Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa verkstadskedja för tunga fordon med den högsta kundnöjdheten? Då är du rätt person för oss!

Nu rekryterar vi på OnePartnerGroup en lastbilsmekaniker och en transportbilsmekaniker till Malte Månson i Gävle!

Du kommer att ingå i ett team som består av 9 mekaniker, 2 reservdelssäljare, 2 kundmottagare och 2 bilförsäljare. Teamet är ett trevligt och hjälpsamt gäng med en strävan att alltid stötta och hjälp varandra.

Dina arbetsuppgifter kommer bl. a att bestå av följande:

• Aktivt leta efter fel på kundens fordon
• Ansvara för att reparationer efter samråd och instruktion med kundmottagaren
• Ansvarar för dokumentation av utfört arbete
• Ansvara för ordning och reda i maskinhall och verkstad
• Ansvara för handverktyg och annan utrustning
• Att arbeta för att utveckla dig själv och din roll i arbetet
• Nybyggnationer och utrustningar av bilar
• Arbetet kommer endast ske mot märket Mercedes-Benz

All intenrutbildning Malte Månson tillhandahåller kommer att ske hos Mercedes-Benz.

För att lyckas i den här rollen har du några års erfarenhet av arbete med antingen tunga fordon, transportbilar eller personbilar. Du behöver nödvändigtvis inte ha arbetat som just lastbilsmekaniker tidigare, men har ett genuint intresse och bred erfarenhet inom området samt är tekniskt kunnig. B-körkort är ett absolut krav. Har du dessutom arbetat med Mercedes-Benz märket tidigare är det ett stort plus.
Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av hydraulik och kunskap inom fordonsel
• Har fordonsteknisk utbildning
• Har C- eller D-körkort
• Har Truck- och traverskort
• Har erfarenhet av/kunskap om MAN-lastbilar
• Har grundläggande datorvana
• Har erfarenhet av Färdskrivare / AC / Tung kyla
• Har erfarenhet av Travers
• Har erfarenhet av heta arbeten
• Har erfarenhet från branschen

Som person har du ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter och är flexibel då variationen bland de olika jobben kan vara stor. Du anpassar dig snabbt och förvaltar din tid väl. Du har ett effektivitetstänk och strävar hela tiden mot att bli bättre.

Du är den person som har förmågan att se lösningar istället för problem och gör ditt yttersta för att snabbt lösa uppkomna problem på bästa möjliga sätt.

Du ska kunna arbeta självständigt, men även fungera bra i grupp. Som person är du driven och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Du bör även behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsterna är på heltid med fast lön och tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna innefattar dag- och kvällsarbete samt jourtid.

Då detta är en direktrekrytering mot kund innebär det att du blir anställd direkt av Malte Månson. Provanställning på 6 månader tillämpas.

Vi tillämpar löpande urval och kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande, så vänta inte med din ansökan. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lina Berg lina.berg@onepartnergroup.se, men observera att ansökan görs via vår hemsida!

Varmt välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...