Frontend developer till Vizrt


På Vizrt får du möjligheten att arbeta med duktiga kollegor med en härlig teamkänsla samt möjligheten till stor utveckling. Vi söker en Frontend developer till Vizrt med start i augusti. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som Frontend developer kommer du att arbeta i ett team på fem personer som har hand om ett flertal applikationer baserat på Java, Javascript, C# och C++. Arbetsuppgifterna är varierande några av applikationerna är nya och utvecklas fortfarande medan för andra applikationer kommer du att arbeta med underhåll och buggfixar. Du kommer att arbeta med flera applikationer samtidigt tillsammans med ditt team. Det finns även ett tätt samarbete med kollegor som arbetar med backendutveckling samt de som arbetar med support.

Din profil
Krav:
– Kombination mellan Java eller Javascript och C# eller C++.
– Engelska, då företaget har det som koncernspråk.
– Erfarenhet av olika Framework dvs. du ska ha arbetat i något Framework.
– Erfarenhet av Unit testing, hur man skapar tester och hur koden ska se ut för att kunna göra Unit testing.
– Erfarenhet av hur man arbetar med designkoncept.

Meriterande:
– Selenium.
– Erfarenhet av mer än två av programmeringsspråken.

Som Frontend developer på Vizrt är det viktigt att du är en teamplayer då man arbetar tätt med både kollegor i teamet men även andra avdelningar på företaget. Vågar ta egna initiativ för att själv lära sig och våga fråga kollegor om man inte förstår.

Om kunden
Vizrt är ett företag som gör grafik och teknik till media och underhållningsbranschen. Det innebär interaktiva och virtuella lösningar, animationer kartor, väder och videoredigering. Vizrt har kunder i mer än 100 länder över hela världen och de är i ständig utveckling. De är idag 600 anställda på 40 kontor runt om i världen. De hjälper kunderna med professionella tjänster, installation samt support, deras produkter användes av världens ledande medieföretag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4551Sök jobbet