Försäljningsingenjör till väletablerade SEW Eurodrive

Om kundföretaget
SEW-EURODRIVE AB är ett helägt dotterbolag till SEW-EURODRIVE GmbH i Tyskland, som är världsledande inom drivutrustningar till industrin. Vårt svenska huvudkontor samt monteringsfabrik finns i Jönköping. Våra försäljningskontor är belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Skellefteå. Vi är idag ett åttiotal anställda, omsätter 310 miljoner, AAA-rankade och ISO 9000- certifierade. SEW-EURODRIVE har marknadens största produktprogram inom området motorer, växlar, decentraliserad elektronik, motion control, frekvensomformare och servosystem. För varje kund skräddarsys lämpliga högkvalitativa lösningar. Läs mer på www.sew-eurodrive.se

Försäljningsingenjör till SEW Eurodrives säljkontor i Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i ditt arbete som försäljningsingenjör besöka befintliga och nya kunder och informera om vad SEW kan erbjuda för lösningar, produkter och tjänster gällande deras behov av drivsystem. Med ett starkt varumärke, kompetenta kollegor, en väl utvecklad serviceorganisation samt verktyg inom beräkning och dokumentation så är du väl rustad för att bemöta kunders problemställningar och behov. Mellan besöken med kund så arbetar du flitigt med beräkningar och offerter på pågående och potentiella projekt.

Din profil
Du är ingenjör eller har likvärdig kompetens inom maskinteknik och till fördel så har du goda kunskaper inom elektronik, drivsystem och automation. Du är en social relationsskapare som har lätt för att se och förstå kunders behov och tillsammans med din tekniska förståelse, inre drivkraft och ditt strukturerade arbetssätt så hittar du den bästa lösningen åt kund. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta och gör detta obehindrat i engelska och svenska i tal och skrift.

Du besitter god datorvana och är kunnig i MS Office. B-körkort är ett krav.

På SEW får du viktig roll i ett stabilt och väletablerat företag. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor och chefer för att få de bästa förutsättningarna att kunna lyckas i rollen.

Din ansökan vill vi ha via www.onepartnergroup.se senast den 5/10. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet