Fordonsbyggare till Allt i Plåt!


Allt i Plåt är ett väletablerat företag beläget i Åseda som startades redan 1945. Idag består tillverkningen till stor del av hytter till tunga fordon så som truckar, skogsmaskiner och timmerkranar men försäljning av laser skurna plåtar i större eller mindre serier förekommer också. Det är ett högteknologiskt företag som har ca 100 välutbildade medarbetare och en organiserad anpassad produktionsapparat för att kunna möta marknadens skilda behov.

Vill du ha en omväxlande och spännande tjänst, då är du den fordonsbyggare vi söker!

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader, men för rätt person är avsikten en anställning hos företaget.

Dina arbetsuppgifter
Helt nya bussar från olika bussmärken anländer till Allt i Plåt för ombyggnation och specialanpassning för kundens specifika behov. Dina arbetsuppgifter som fordonsbyggare kommer därför innefatta att byta ut bussens inredning och tillsammans med kollegor skapa en exklusiv modell efter kundens behov. Borra, gänga, skruva, svetsa, dra el och montera blir en stor del av din arbetsdag!

Din profil
Vi söker dig som med stort intresse för fordon, meka och skruva! För att passa in i rollen som fordonsbyggare ser vi att du har någon form av praktisk erfarenhet från tillverkningsindustrin. Det är meriterande om du har gymnasieutbildning inom fordon och eller industri.
Vi ser att du har körkort och tillgång till bil då kollektiva pendlingsmöjligheter är begränsade. Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Allt i Plåt har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet