Vi söker personal med svetskompetens


Just nu söker vi svetsare för heltidsuppdrag med möjlighet till överanställning hos kund.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Jobben består av stora serier som kräver att du är noggrann men också kan hålla tempot uppe. Kvalitet är ett ledord vilket gör att du måste vara kvalitetsmedveten i ditt arbete. Uppdraget är förlagt på 2-skift och arbetet bedrivs i Dalstorp.

Din profil
Vi tror att du har en industribakgrund med utbildning inom svets eller likvärdig erfarenhet från yrkeslivet. Du ska ha god erfarenhet av ritningsläsning och svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav för detta uppdrag.

Har du erfarenhet av programmering av svetsrobot är detta starkt meriterande.

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Simon på simon.siroky@onepartnergroup.se.

Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Referensnummer

3171Sök jobbet