Flexibel administratör till företag i transportbranschen


Vi söker för ett föräldravikariat en flexibel och strukturera administratör till vår kund inom transportbranschen.

Du kommer att under vikariatets tid vara en central del av trafikavdelningen men fokusera på processer gällande Östeuropa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara fakturering samt kontroll av leverantörsfakturor, godssökningar, starta upp reklamationer och tullärenden samt vid behov vara behjälplig i trafikledningen.

För att passa in i denna roll så är du den typiska ”spindeln i nätet” som har förmågan att på ett strukturerat sätt hålla igång flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är en flexibel lagspelare som trivs med varierade arbetsuppgifter i en fartfylld miljö. Du har god datorvana och kunskaper i Office-paketet.

Har du erfarenhet från trafikledning så är detta meriterande.

Språk: Svenska och engelska i tal och skrift

Uppdraget är ett föräldravikariat mellan 1/1 2018 och 31/8 2018, men start för uppdraget är enligt överenskommelse. Du kommer att vara anställd av OnepartnerGroup och uthyrd till vårt kundföretag.

Din ansökan vill vi ha via www.onepartnergroup.se senast den 27/10. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande tjänster så är du välkommen att höra av dig till Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Marcus Ljung

marcus.ljung@onepartnergroup.se

036-4409015

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-27

Referensnummer

5288



Sök jobbet