Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Vi söker CNC-operatörer

Finspång

Vi söker CNC-operatörer


Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu flera CNC-operatörer. Här finns det stora utvecklingsmöjligheter och chans till tillsvidareanställning hos kunden för rätt person.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du jobbar med CNC-styrd maskinbearbetning där riggning och programmering ingår i ditt dagliga arbete.

Din profil
Vi söker dig som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. Du har erfarenhet av att ställa och rigga maskiner. Du ska ha goda kunskaper och praktisk erfarenhet av programmering, skärande bearbetning, svarv och fräs. För oss är din personlighet viktig. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt. Det är meriterande att du har truck- och traverskort.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Laddar...