Fibertekniker till företag i Eskilstuna!


OnePartnerGroup söker nu yrkeskunniga fibertekniker för direktrekrytering till företag i Eskilstuna!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta ute på fältet som fibertekniker inom bygg/installation/felavhjälpning av fiber. Att arbeta som fibertekniker innebär bland annat att du kommer att skarva och terminera optisk fiber i våra kunders nät. Du kommer att arbeta självständigt och i team där förmåga till stor flexibilitet och samarbete är viktigt.

Tjänsten som fibertekniker innefattar även att göra fibermätningar, installationer i fastighetsnätet och dokumentation.

Din profil
Vi söker framför allt dig som har yrkeserfarenhet inom fiberområdet. Är du dessutom certifierad är det naturligtvis meriterande, men störst vikt läggs vid tidigare arbetslivserfarenhet.

Som person trivs du väldigt bra att arbeta självständigt med stort eget ansvar, men har även lätt för att komma överens med andra människor. Du är arbetsvillig, noggrann och har en hög arbetsmoral. Ett krav för tjänsten är B-körkort.

Om du har vad som krävs för denna tjänst så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elena Hallin

elena.hallin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-09

Referensnummer

4835Sök jobbet