Trainee försäljning till Dentalmind

Falkenberg

Trainee försäljning till Dentalmind

Om kundföretaget
Dentalmind grundades 2002 och lanserade samtidigt ett nytt digitalt webbsystem för att kommunicera bilder inom tandvården. Dentalmind ligger långt fram i dagens digitala utveckling och samarbetar med de ledande och mest nyskapande leverantörerna runt om i världen. Deras övergripande mål är att uppfylla och helst överträffa sina kunders förväntningar. Läs mer på www.dentalmind.com

Till Dentalmind söker vi nu en driven och engagerad innesäljare för en tillsvidareanställning till deras huvudkontor i Falkenberg.

Dina arbetsuppgifter
Under en introduktionsperiod kommer du att få möjlighet att stegvis lära dig Dentalminds verksamhet och produkter från grunden. Du kommer också att få internutbildning och gå bredvid kollegor för att få en god inblick i arbetet. Till en början kommer du att arbeta som innesäljare med inkommande telefonsamtal. Din uppgift blir sedan att ta kontakt med både befintliga och potentiella kunder. Du kommer även att få följa med erfarna säljare på kundbesök och stötta dem med beställningar, orderhantering och offertskrivning. När du känner dig redo kommer du att få genomföra egna kundbesök och får då ett eget ansvar för kunder i ditt distrikt.

Din profil
Vi söker dig med ett stort intresse för försäljning. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, men det är inget krav. Du har ett utpräglat service- och affärssinne, en hög energinivå och en förmåga att arbeta målinriktat.

För att trivas med tjänsten och bli framgångsrik hos Dentalmind krävs ingen tidigare erfarenhet av Dentalbranschen, eftersom man arbetar så branschspecifikt. Det viktigaste är din personlighet och ambition att utvecklas i din roll som säljare och produktspecialist.

Vi erbjuder:
Vi kan erbjuda en spännande och utmanande tjänst där du säljer och förmedlar kunskap om Dentalminds produkter till kunder. Dentalmind sitter i fräscha lokaler i Falkenberg och erbjuder dig en tillsvidareanställning i ett framgångsrikt företag.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2018-02-25. Sök tjänsten via vår hemsida www.onepartnergroup.se

För information: Carl Mårtensson 0733-64 99 72, carl.martensson@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är, Sveriges ”lokalaste” rekrytering- och bemanningsföretag, är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 konsulter hittills verksamma på 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Laddar...