Extra jobb i reception!


Nu söker vi personal till en timpool i Värnamo där du kommer att arbeta som växeltelefonist hos en välkänt större företag.
För att vara aktuell för detta uppdrag bör du ha ett flexibelt schema eller annat jobb. Det är på grund av att alla jobbtillfällen inte kommer att vara planerade utan kan röra sig om jobb med väldigt kort varsel ibland, till exempel vid sjukdom och liknande hos den ordinarie personen.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av bemanna växel/receptionen.
Besvara alla inkommande samtal, scanna fakturor, posthantering och vissa administrativa uppgifter.

Din profil
Som person är du flexibel, serviceinriktad och ha god datorvana. Du är kommunikativ och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
Du vet vikten av ett gott bemötande och hur man leverera service på topp.
Har du tidigare erfarenhet av receptionist- eller växeltelefonistarbete är det ytterst meriterande.

Välkommen med din ansökan! www.onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet