Engagerade studenter och extrapersonal för industri och lager

Dina arbetsuppgifter
Onepartnergroup Halland söker flera personer som är intresserade av extraarbete inom tillverkningsindustrin och lager. Dina arbetsuppgifter kommer att vara produktionsarbete, truckkörning och orderplock såväl som mer fysiskt krävande uppgifter. Du måste därför vara vid fysiskt god vigör. Exempel på uppdrag kan vara maskinoperatör, lagerarbete, montör eller produktionspersonal.

Din profil
Det är till din fördel om du har erfarenhet från olika arbetsområden och är duktig på att arbeta med praktiska arbetsuppgifter, gillar att skruva och trivs med ett högt arbetstempo. Körkort är en förutsättning och truckkort en merit. Uppdrag som truckförare kräver att du har truckkort och är säker bakom truckratten.

Eftersom du har din dagliga arbetsplats ute hos våra kunder måste du vara skicklig på det du gör, social, engagerad och lösningsorienterad. För att trivas som timanställd hos oss behöver du vara öppen för nya situationer, lättlärd och inte rädd för att ta tag i nya uppgifter.

Omfattning: Du erbjuds en timanställning på Onepartnergroup Halland. För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Därför passar tjänsten dig som t.ex. studerar, har annan deltidstjänst eller egen verksamhet eller är pensionär. Det är väldigt bra om du kan arbeta flera dagar i veckan och har flexibla tider för studier eller annat.

Sista ansökningsdag: 2017-09-30. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

För information: Emelie Lundkrantz, emelie.lundkrantz@onepartnergroupo.se, mobil 0709-435798.

Om vårt företag
OnePartnerGroup Halland AB består av Carl, Carina, Maria, Emelie, Anna och Christina som har arbetat med rekrytering och bemanning i många år. Vårt engagemang ligger i att utveckla företag och människor och få dem att växa. Vi drivs av samarbetet med de lokala företagen, att lära känna dem och hjälpa dem med kompetensförsörjning.

Vi har en stark lokal förankring och brinner för att hitta rätt personer till våra lokala företag här i Halland. Vi vet att förutsättningarna snabbt kan förändras i en verksamhet. Att hyra in personal är ett snabbt och flexibelt sätt att stärka upp din organisation. Med engagerade konsulter bemannar vi företag inom bland annat ekonomi, administration, kundservice och produktion.

Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetare- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 1 500 konsulter är vi verksamma på 35 orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi vill vara Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Deltid

Varaktighet

Timanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-30

Referensnummer

5062Sök jobbet