Elektriker med inriktning mot båtindustrin


Vi söker nu dig som är utbildad inom el. Du kan vara elektriker, utbildad inom installation. Du kan ha tidigare erfarenhet utav att ha jobbat som elektriker gentemot antingen fordons eller den marina sektorn.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav av planering, montering, kabelförläggning, inkoppling, driftsättning, avprovning och felsökning av installationer.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad elektriker. Har du erfarenhet av marina elinstallationer och ritningsläsning är det meriterande.
Då du kommer att jobba både i grupp och i olika sorters projekt med andra är dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet och noggrannhet helt avgörande. Du trivs när du får utveckla nya lösningar baserat på tidigare erfarenheter och du tycker om att jobba med flera projekt samtidigt.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Tobias Wolfgang

tobias.wolfgang@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Referensnummer

5126Sök jobbet