Ekonomiassistent till kommunalt bolag i Eskilstuna!


Har du ett starkt sinne för siffror? Nu söker vi en ekonomiassistent till kommunal verksamhet i Eskilstuna!

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som ekonomiassistent innefattar:

• Kontering av leverantörsfakturor
• Kundfakturering
• Att vara back-up till verksamhetens kundtjänst med allt vad det innebär
• Övriga administrativa uppgifter

Arbetsplatsen är belägen i Eskilstuna och du kommer att ingå i ett glatt och kompetent gäng som i dagsläget består av tre andra ekonomiassistenter.

Tjänsten är på heltid med så snart som möjligt och beräknas pågå fram till 30 april 2018. För rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning.

Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och arbeta som uthyrd konsult. Vi är, enligt våra medarbetare, en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden tillsammans med oss!

Din profil
För att vara aktuell för den här tjänsten har du:

• Något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ovan har beskrivits
• Lägst gymnasial ekonomiutbildning

Som person är du ansvarsfull och har en positiv inställning. Du trivs med att arbeta i en liten grupp och har lätt för att komma överens med andra människor. Du är medveten om vikten av noggrannhet när man arbetar med ekonomi och har ett gott siffersinne.

Om du känner att du är rätt person för tjänsten så sök redan idag då vi löpande kallar till intervjuer!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elena Hallin

elena.hallin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-31

Referensnummer

5800Sök jobbet