Eftermarknadssäljare till Lås & Säkerhet


Lås & Säkerhet i Borås och Kungsbacka söker nu en eftermarknadssäljare. Någon som är redo att axla ansvaret för serviceavtal, olika uppföljningsaktiviteter och vara en säljande person mot befintlig kund.

Om kundföretaget
Borås & Kungsbacka Lås och Säkerhet har funnits på båda orter sedan 1950 respektive 1977 och varit en ledande aktör inom lås och säkerhet.
Lås och Säkerhet är från början två olika bolag som 2016 gick samman i en och samma verksamhet. Vi har moderna butiker i Borås och Kungsbacka med hög kompetens ombord. Vi är idag 18 personer som arbetar med inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning och lås mm. Våra kunder är allt i från privatpersoner till fastighetsbolag och kommunala verksamheter.
Vi innehar Låsmästarbrev, Certifierad Låsmästare och är med i Köpmannaförbundet och Företagarna. För mer information www.lasochsakerhet.se

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2000 medarbetare hittills verksamma på ett 35-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som eftermarknadssäljare kommer du att vara den som jobbar med befintliga kunder och säkrar den fortsatta servicen och uppföljningen. Upprätta serviceavtal och skapa rutiner för att se till att de levereras enligt kundens önskemål. Du skapar själv förutsättningarna för att planeringen följs för att generera långsiktiga affärer och nöjda kunder. Dokumentation och systematisering av uppföljning kommer att vara en nyckel i att lyckas i rollen, likaså att du proaktivt ser nya affärsmöjligheter i befintliga projekt. Du kommer själv att få bygga upp din roll, med hjälp av den redan höga kompetensen och erfarenheten i bolaget.
Du kommer att bli en del av ett gott gäng med högt i tak och utvecklingsmöjligheter. Placeringsort är antingen Borås eller Kungsbacka beroende på var du bor och vad du föredrar.

Din profil
Vi söker dig som är en naturlig säljare men som brinner för service och långsiktighet i allt du gör. Du sätter kunden i fokus i alla processer och tar deras nuvarande, såväl som deras framtida behov i beaktning innan och när beslut fattas. Du vill alltid överträffa kundens förväntningar! Som person är du lättillänglig och är bra på att skapa ett högt förtroende. Du är affärsmässig i det du tar dig för och är van vid att arbeta strukturerat.
Har du erfarenhet av bygg- , entreprenad- eller fastighetsbranschen är det mycket meriterande, men det är snarare dina personliga egenskaper som kommer att vara avgörande.

Körkort är ett absolut krav.

Om vårt företag
Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Pernilla Lager. För frågor om tjänsten; 033-430 02 07 eller pernilla.lager@onepartnergroup.se
Sista ansökningsdag är 1 november, alla ansökningar ska inkomma via tjänstens sida på webben onepartnergroup.se
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Kontaktpersoner

Pernilla Lager

pernilla.lager@onepartnergroup.se

033-4300207

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Referensnummer

5346Sök jobbet