Driven kandidatansvarig som vill utvecklas inom HR

Om oss
Vi är ett bolag med en fantastisk gemenskap och en positiv laganda där vi sätter vi:et före jag:et. Vår arbetsplats präglas av ett härligt driv, prestigelöshet och trygghet. Ser du charmen i att arbeta i ett mindre företag med stark lokal förankring och vill vara med på resan och utvecklas inom HR tillsammans med oss på OnePartnerGroup tycker jag att du ska kontakta oss omgående – vi ser fram emot att träffa dig!

Dina arbetsuppgifter
Som kandidatansvarig kommer du främst att arbeta med våra uthyrningsuppdrag och rekryteringsprocesser. Hos oss får du arbeta i team tillsammans med våra rekryteringskonsulter och konsultchefer där din insats är av största vikt för att säkerställa såväl kvalitet som leveransprecision. Rollen som kandidatansvarig hos oss innebär att du har ett helhetsansvar för vårt kandidatflöde, vilket innefattar annonsering, urvalsarbete, intervjuer, referenstagningar och återkoppling till kandidater. Andra viktiga delar är att arbeta med strategier för att attrahera rätt kandidater till oss (vilket du bland annat kan göra genom sociala medier, mässor och olika nätverk), samt att arbeta för att ge våra kandidater den bästa kandidatupplevelsen.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en positiv grundsyn och dela våra värdegrunder. Du gillar kontakten med människor och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Vidare behöver du vara mycket strukturerad och duktig administrativt. För att lyckas i rollen måste du klara av att ha många pågående uppgifter parallellt, samt ha förmågan att på ett effektivt sätt planera och prioritera ditt arbete. Du behöver ha en god överblick, vara flexibel och lösningsorienterad. Vi lägger även stor vikt vid din förmåga att kommunicera i tal och skrift.

Krav:
– Körkort
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
– Lokal förankring
– Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
– Utbildning inom HR-området
– Intresse av employer branding
– Goda kunskaper om sociala medier

Om vårt företag
OnePartnerGroup Östergötland AB är en del av den svenskägda koncernen OnePartnerGroup (för mer information besök oss gärna på www.onepartnergroup.se).
OnePartnerGroup Östergötland AB har kontor i Mjölby, Motala och Linköping. Vi arbetar med rekrytering och uthyrning av tjänstemän och yrkesarbetare. Vi är även specialiserade på truck-, travers- och mobila arbetsplattformsutbildningar. Vi växer och har hög efterfrågan på våra tjänster. För att fortsätta kunna erbjuda marknaden kompetens och erfarenhet med både hög kvalitet och flexibilitet söker vi nu en driftig person med intresse av att växa och utvecklas inom rekrytering och bemanning.

Tillträde i september/oktober eller enligt överenskommelse.
Placeringsort: Mjölby
Rekryteringsarbetet sker fortlöpande, bli en del av vårt team och sök redan idag!

Kontaktpersoner

Julia Hermansson

julia.hermansson@onepartnergroup.se

0142-60 20 64

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Referensnummer

4805Sök jobbet