Driven företagssäljare till Gävle


Söker du dig vidare inom försäljning? Har du tidigare erfarenhet men vill ta steget från B2C till B2B? Vi söker dig till vår kund som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter på en trevlig arbetsplats med bra, kompetenta och serviceinriktade kollegor.

Om kundföretaget
Vår kund levererar it- och telekommunikation till företag. De arbetar med helheten och ser till att allt fungerar ihop och att kunden får den bästa lösningen därav erbjuder de ett brett utbud av produkter och tjänster. Idag är de totalt 550 st. anställda på företaget.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som företagssäljare hos vår kund kommer du aktivt besöka och jobba med nya och befintliga företagskunder. Du kommer arbeta självständigt i din roll där du kommer att ha en egen budget. Bokning och genomförande av kundbesök är den stora delen av arbetet. I rollen som företagssäljare är det viktigt att du kan se och läsa av kundens verksamhet för att förstå vad just de är i behov av. Genom behovsstyrd försäljning kan de erbjuda kunderna mobila företagslösningar som skapar ett bättre mobilt liv. Vi önskar att du har erfarenhet av uppsökande verksamhet och att du ser telefonen som ett av dina främsta arbetsverktyg.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet ifrån försäljning inom it -och telekombranschen från t.ex. telemarketing, butik, fält eller liknande. Du kommer främst att arbeta med att sälja tjänster och produkter inom områdena mobilt, och mobilabonnemang. Du drivs av det egna resultatansvaret, är van vid att arbeta självständigt och har ett sinne för försäljning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot budget och leverera mätbara resultat.

Du är utåtriktad, social och självständig samt har en passion för säljprocessen. Du vet vad som krävs för att göra affärer. Du är en skicklig säljare som är arbetsvillig och stimuleras av tydliga mål. Du har god initiativförmåga och vill vara med på resan och påverka företagets utveckling.

Vi förväntar oss en person med hög aktivitetsnivå som vill visa sina utvecklingsambitioner och som är van att hantera parallella processer.

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-03

Referensnummer

4255Sök jobbet