Driven Account manager till vårt Stockholmskontor


Är du en av dem som alltid övertygar vännerna om att boka resan dit just du vill åka? Eller som charmar svärföräldrarna när ni ses? Märks det på dig när du ligger under i TP eller när du lyckas med att flippa din pannkaka utan att den går sönder? Då är vi intresserad att höra från dig! Vi tror nämligen att du har en talang som kan göra dig till en riktigt vass Account manager

Om oss
Att jobba som Account manager hos oss liknar till stor del andra jobb inom försäljning. Du letar själv upp potentiella kunder, skapar kontakter och säljer in våra tjänster genom personliga möten. Skillnaden är att du hos oss säljer något som verkligen gör skillnad. För varje affär du tar hem hjälper du företag att växa – samtidigt som du skapar arbetstillfällen för nyutexaminerade akademiker. Dessutom blir du som Account manager på OnePartnerGroup ansiktet utåt för ett företag som det går väldigt bra för.
Vi tror verkligen att du kommer trivas hos oss. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och kultur som får våra medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll. Och vi vågar faktiskt sticka ut hakan och säga att vi lyckas riktigt bra med det.

Dina arbetsuppgifter
Som Account manager hos oss är du som en egen företagare i företaget. Du driver dina egna kundrelationer, från prospektering till fördjupade samarbete och merförsäljning. Dina dagar kommer fyllas av att söka upp och kontakta nya företag och kontaktpersoner, träffa nya och befintliga kunder och att utveckla interna samarbeten med dina kollegor inom både sälj- och rekryteringsorganisationen. Hur du planerar dina arbetsdagar är mycket upp till dig.

Din profil
För att lyckas i rollen som Account manager spelar inte dina tidigare erfarenheter eller ditt CV så stor roll. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. Närmare bestämt dig som:

• Gärna tar initiativ
• Har fullt fokus på mål och är beredd att kämpa för att komma dit du vill.
• Som är beredd att lägga ner mycket jobb för att nå dit du vill nå både ekonomiskt och personligt.
• Gillar relationer och är bra på att lyssna och förstå andra människor.
• Har bra koll på dina styrkor, samtidigt som du är ödmjuk för dina utvecklingsområden.

Personligheten är viktigast – utöver det ställer vi bara krav på B-körkort, goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Kontaktpersoner

Kim Ruberg

kim.ruberg@onepartnergroup.se

0701730661

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-02-12

Referensnummer

6061Sök jobbet