Driftsadministratör till AB Bostäder i Borås


Till AB Bostäder i Borås söker vi nu en serviceminded och glad driftsadministratör

Om kundföretaget
Hos oss är människorna alltid i centrum. Våra kunder, medarbetare och samarbetspartner. Med fokus på social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet finns vi till för att alla boråsare oavsett livssituation ska hitta ett hem hos oss.

Vår vision ”Det bästa boendet” och en inställning som samtidigt gjort oss till stadens största kommunala bostadsbolag. Hos oss är människorna alltid i centrum. Våra kunder, medarbetare och samarbetspartner. Med fokus på social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

Vi erbjuder moderna och trivsamma lägenheter men också något som vi vet är viktigt för dig som ska hyra din bostad – trygghet. Vi får ofta höra att när du känner dig trygg så trivs du i ditt bostadsområde och vill bo kvar länge. Detta är viktigt för oss och därför ser du oss ofta medverka i aktiviteter där du bättre kan lära känna dina grannar.

Som din hyresvärd hjälper vi dig med allt från ditt trasiga kylskåp till störningar från dina grannar. Dessutom har du möjlighet att göra din bostad trivsam genom att smycka den med färg och tapeter efter din smak. När huset du bor i kräver omvårdnad så fixar vi allt i från tak, fönster, till renovering av kök och badrum.

Vi på AB Bostäder vill att du alltid ska mötas av ett rent och snyggt, välstädat, område när du kliver av bussen eller när du parkerat din bil. Du ska kunna förvänta dig att vi alla gör vårat bästa för att du ska ha ett så bra boende som möjligt.

AB Bostäder i Borås ägs i sin helhet av Borås Stad. Deras huvudsakliga uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar.
AB Bostäder i Borås äger och förvaltar ca 6400 lägenheter och 420 kommersiella lokaler. Bolaget har ca 110 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär en inhyrning via OnePartnerGroup. Du kommer att anställas av OnePartnerGroup och vara uthyrd till avdelningen Boservice på AB Bostäder.

Ditt ansvarsområde innebär att ge AB Bostäders hyresgäster ett professionellt bemötande och god service i frågor rörande felanmälan och övriga frågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ta emot inkommande samtal gällande felanmälningar
• Ta emot inkommande samtal gällande standardhöjande åtgärder/tillval
• Ansvara för nyckelhantering till leverantörer och personal m.fl.
• Lägga in arbetsordrar
• Ansvara för hantering av inkommande ärenderapport från upphandlat väktarbolag
• Administration och uppföljning
• Samverka med bolagets övriga avdelningar

I tjänsten ingår även att utföra i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen och/ eller i företaget.

Du kommer att ingå i en grupp med fler anställda driftadministratörer där arbetet delas och fördelas. Placeringen är på Ålandsgatan i Borås.

Din profil
För att trivas i rollen så måste du vara en serviceminded person med en positiv grundinställning. Du sprider energi omkring dig, är lyhörd och lätt att arbeta tillsammans med.
Du har en god förmåga att arbeta självständigt och du har lätt för att fatta egna beslut.

I ditt arbetssätt har du en god struktur och ordning och reda omkring dig. Du bör vara en duktig kommunikatör och tycka om att finnas tillhands för människor som behöver din hjälp.

Vi vill att du har mycket god datavana och är van vid administrativa uppgifter. Vi vill också att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Behärskar du fler språk är det mycket meriterande.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Detnna tjänst tillsätts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Pernilla Lager. För frågor om tjänsten går det bra att både ringa och maila. Ansökan sker enbart via tjänstens sida på webben.

Kontaktpersoner

Pernilla Lager

pernilla.lager@onepartnergroup.se

033-4300207

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-02-28

Referensnummer

6077Sök jobbet