Däckskiftare sökes för uppdrag i Göteborg

Dina arbetsuppgifter
OnePartnerGroup söker för kommande uppdrag en duktig och serviceinriktad däckskiftare. Uppdragsstart är i mars och arbetet kommer att utföras på dagtid måndag-fredag i kundens nya fräscha lokaler.

Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att skifta däck. Alla däckskiften är tidsbokade och sker med 20 minuters intervaller.

Din profil
Till denna tjänst söker vi personer med ett intresse för fordon och att meka med bilar. För att vara aktuell till denna tjänst måste du ha B-körkort. Har du även tidigare arbetat med att montera eller skifta hjul är detta högt meriterande.

Utbildningsmässigt har du gärna gått fordonsgymnasiet eller annan liknande utbildning.

För att trivas som däckskiftare är det viktigt att du har hög arbetsmoral, god fysik och trivs med att jobba i högt tempo.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-03-24

Referensnummer

3792Sök jobbet